A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor 2024: Η απίστευτη ήττα των Μαχητών, η γκρίνια στο Συμβούλιο, οι δύο νέοι παίκτες, οι αλλαγές, η μάχη του... τσικνίσματος και στο "απόσπασμα" η Μαριλίνα (βίντεο)




Η 9η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με την είσοδο δύο νέων παικτών, την Κατερίνα Δαλάκα να μένει στα πιτς λόγω τραυματισμού, δύο νέες αλλαγές στο φορμάτ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τους Διάσημους μετά από καιρό να κατακτούν το τοτέμ της ασυλίας και στον τάκο να βγαίνει από τους Μαχητές η Μαριλίνα Βακονδίου.

Το επεισόδιο της Κυριακής (3/3) οι Survivors σχολίασαν τόσο την αποχώρηση της Έλενας Αμανατίδου, όσο και την παραμονή των Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την παίκτρια της Μπλε ομάδας που νίκησε στον τελικό παραμονής αυτήν της Κόκκινης να δηλώνει ενθουσιασμένη που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Δεδομένου του τραυματισμού της Ασημίνας Χατζηανδρέου που την αφήνει εκτός μάχης, πλέον οι Διάσημοι έχουν μείνει με τις νέες Αναστασία Τσέρου και Ευγενία Μπόρλα που ακόμα προσαρμόζονται, την Μαρία Αντωνά που το έχει στους στόχους και την MVP Κατερίνα Δαλάκα, η οποία όμως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μονομαχίας παραμονής.

Εντονη αντιπάθεια για τον Γιάννη

Όσο οι Κόκκινοι μετρούσαν τις απώλειες τους, οι Μπλε τα είχαν με τον Γιάννη Περπατάρη. Ειδικά, η Δώρα και η Άιρα δεν έκρυψαν την έντονη αντιπάθεια που τρέφουν πλέον για το πρόσωπο του.

«Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχει πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή παίκτρια των Μαχητών για να της απαντήσει αμέσως η Δώρα πως «ρε συ, Άιρα, δεν έχει σεβασμό ούτε προς εμένα που τον περνάω 10 – 15 χρόνια»

«Ο Γιάννης είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει εμπάθεια κυρίως στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από μένα, από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, δεν έχει καθόλου σεβασμό» τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ξεσπάει όλη την ώρα» υπογράμμισε με σαφήνεια, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός για το νέο μέτωπο που ξέσπασε στους Μαχητές του Survivor. «Άιρα, να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές».

Αντίθετα με τις Δώρα, Άιρα και Γιάννη η σχέση της Χρύσας με τον Φάνη φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα. Αυτό τουλάχιστον υπονόησαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαρία Αντωνά.

Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις συμπαίκτριές του, καθώς θεωρεί πως ο νέος έρωτας που γεννιέται είναι μεταξύ της Χρύσας και του Νίκου και όπως τόνισε «βλέπουμε πως κάθε μέρα Νικος και Χρύσα έρχονται πιο κοντά, ίσως τελικά ανάμεσα στην Μπλε και την Κόκκινη καλύβα θα έχουμε ένα νέο χρώμα να βγαίνει στην επιφάνεια, αυτό του μωβ του έρωτα».

Στο μεταξύ δύο νέοι παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Παντελής Γιαννακάκης (23χρονος project manager εταιρείας ακινήτων) μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για να βοηθήσει τους Μπλε, ενώ ο 29χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να ενισχύσει τους Κόκκινους. Οι δύο νέοι παίκτες αρχικά γνωρίστηκαν με τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων τους.

Οι αλλαγές

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε δυο σημαντικότατες αλλαγές που θα ισχύσουν στο ριάλιτι επιβίωσης από αυτήν την εβδομάδα.

«Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και πολλές από αυτές θα συμβούν και στο εγγύς μέλλον και στο πιο μακρινό. Μία όμως από αυτές, καθοριστική, θα συμβεί αυτή τη στιγμή. Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής και εξελίξεις. Αυτόματα αυτά τα πέντε επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.

Το μαντάτο για την Κατερίνα

Ο παρουσιαστής του Survivor ωστόσο είχε και ένα κακό μαντάτο για τους Διάσημους. Τους ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάλα είναι στην κλινική μετά τον τραυματισμό της και δεν θα αγωνιστεί στην μάχη για το πρώτο τοτέμ ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας άνοιξε μέτωπο με τους Κόκκινους για τα κροκοδείλια δάκρυα τους για την αποχώρηση της Έλενας, καθώς «την χαντάκωσαν» όπως είπε αφού δεν την βοήθησαν καθόλου στα ματσαρίσματα, ενώ αναφέρθηκε και στην στρατηγική της Δαλάκα.

Στη συνέχεια πυρά εκτοξεύθηκαν και από τον Τζέιμς Καφετζή προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την αλλαγή της στάσης της και την προκάλεσε αν δεν την ενδιαφέρει τελικά τι λέει ο κόσμος να γίνει πάλι ο εαυτό της.

Ο αγώνας εκτός από το τοτέμ της ασυλίας θα είχε και... τσίκνισμα για τον νικητή. Οι Μπλε μπήκαν με το μαχαίρι στο στόμα προκειμένου να πάρουν την ασυλία και να φάνε ψητό και κατάφεραν να προηγηθούν με 6-3, όμως η πείνα των Κόκκινων για νίκη φάνηκε πως ήταν μεγαλύτερη.

Απίστευτη ανατροπή

Η Μαρία Αντωνά έδωσε το σύνθημα και οι συμπαίκτες της την ακολούθησαν σε μια φοβερή ανατροπή, με τους Διάσημους να κάνουν το 7-6 και να «επιτρέπουν» στους αντιπάλους τους να πάρουν ακόμα δύο πόντους με Δώρα και Σταυρούλα πριν οι Ρικουνάκης και Ντάνιελ σφραγίζουν τη νίκη για τους Κόκκινους με 10-8 και εκτός από το τοτέμ στρώσουν και το τραπέζι της... Τσικνοπέμτης με σουβλάκια, λουκάνικα και κόκκινο κρασί.

Οι Μπλε από την πλευρά τους αναζητούσαν τι έφταιξε και ενώ είχαν τη νίκη στα χέρια τους αυτή κατάφερε να... πετάξει.

Στο Συμβούλιο οι Κόκκινοι φαγωμένοι και ως θεατές απόλαυσαν την «οικογενειακή» κόντρα στους Μπλε σχετικά με τις δύο υποομάδες που έχουν δημιουργηθεί από τη στιγμή που στον Άγιο Δομίνικο έφτασαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Τζέιμς Καφετζής, όπως τόνισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η κάμερα έδειξε ότι o Σταμάτης ψήφισε τον Τζέιμς θεωρώντας τον η πηγή του «κακού» και της αναστάτωσης της ομάδας.

Ωστόσο από την κάλπη το όνομα που βγήκε ήταν αυτό της Μαριλίνας Βακονδίου και μάλιστα με 11 ψήφους, με την ίδια να αποκαλύπτει πως είχε ζητήσει και από την δική της υποομάδα να την «μαυρίσουν».

«Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω» τόνισε, μεταξύ άλλων, η νεαρή παίκτρια των Μαχητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...