A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Γονάτισε και της έκανε χειροφίλημα! Χτυποκάρδια στον Αγιο Δομίνικο!(βίντεο)

 


Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί στο φετινό Survivor. Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον που δείχνει ο Νίκος Ρικουνάκης για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι κάτι παραπάνω από… φιλικό, με τους παίκτες να συναντιούνται κρυφά, παρότι βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Το φλερτ ανάμεσα στο ζευγάρι αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς, όταν έπιασε τον συμπαίκτη του να απομακρύνεται για ώρα μέσα στη νύχτα από την καλύβα των Κόκκινων στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/3), ζητώντας του μάλιστα… ανοιχτές εξηγήσεις. Ο 28χρονος εκπαιδευτής υποστήριξε ότι πήγε μία βόλτα για να… χωνέψει, δικαιολογία που δεν φάνηκε να πείθει κανέναν από τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Ωστόσο, στο αποψινό (5/3) επεισόδιο ο Νίκος Ρικουνάκης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου δεν έκρυψαν την αμοιβαία έλξη που νιώθουν μεταξύ τους, λαμβάνοντας τα περιπαικτικά σχόλια των συμπαικτών τους.

«Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι μορφή, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Μου έχει πει ότι είναι φαν της Χρύσας, του λέω: μη τυχόν και δεν τη στηρίξεις στα αγωνίσματα, πρέπει να παραμείνει για να έχεις ελπίδες. Με άκουσε απ’ ό,τι βλέπω», ανέφερε ο Τζέιμς στο Survivor της Τρίτης.

«Έχω τη θέση του κουμπάρου. Και εγώ και ο Παππάς. Πού φτάσαμε; Ο Παππάς εκτός από κουμπάρος έχει μία έξτρα ιδιότητα: είναι σύμβουλος σχέσεων. Θεωρώ ότι έχει την εμπειρία ως expert εργένης να καταλάβει αν κάποιος τρέφει συναισθήματα και αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση», τόνισε με χιούμορ.

«Τελικά ο Νίκος είναι κρυφο…Χρύσα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως δεν γίνεται τίποτα! Έγινα και νύφη στο φετινό Survivor, άλλο που δεν ήθελα», ανέφερε από την πλευρά της χαριτολογώντας η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

«Το έμαθαν όλοι, το μυστικό μας δυστυχώς φανερώθηκε. Πέταγαν κάποια υπονοούμενα οι συμπαίκτες μου, δεν πήγε όπως το περίμενα. Μου έκαναν πλακίτσα, με πειράζουν οι Μπλε. Ό,τι προκύψει ας γίνει», δήλωσε από την πλευρά του ο… γαμπρός, Νίκος Ρικουνάκης στο προσωπικό του cue στο Survivor.

Μάλιστα, ο 28χρονος Survivor δεν δίστασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας να γονατίσει μπροστά στην παίκτρια των Μαχητών και να την εντυπωσιάσει με το ευγενικό του χειροφίλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...