A-sosNews

Κοινωνία"

Πόλεμος στη μάχη της τηλεθέασης με "Φάρμα", "Master Chef" και "Survivor" !

 


Χαμός στα κανάλια! Βγάζουν όλα τα γερά χαρτιά τους μέσα σε ένα μήνα! 

Τα ψέματα τελείωσαν! Τα κανάλια το πήραν απόφαση και ρίχνουν στην αρένα της τηλεθέασης ότι έχουν και δεν έχουν για να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακροαματικότητα και να δέσουν στο άρμα τους περισσότερους τηλεθεατές. Αρκετά από τα κανάλια που πίστεψαν πριν την έναρξη της νέας σεζόν ότι θα κάνουν περίπατο μετρούν πλέον τα... κομμάτια τους και αναζητούν σωσίβιο για την σωτηρία τους!



Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΣΚΑΙ. Παρά τα όσα περίμεναν στο Φάληρο με τη ναυαρχίδα του  Big Brother έπεσαν τόσο έξω και... μπήκαν τόσο μέσα που το φυσούν και δεν κρυώνει. Ετσι η παρέα του Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το... παιδομάζωμα του Survivor και το ρίχνει αμέσως στα βαθιά μπάς και σώσει τη κατάσταση. Οι υποψήφιοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες και τουλάχιστον 18.000 ήταν όσοι ζήτησαν να μπουν στον χορό. Τα αμέτρητα και πολύωρα κάστινγκ επωνύμων και μη ήταν ιδιαίτερα σκληρά και η πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οπως και νάχει το συγκεκριμένο ριάλιτι και στα χειρότερά του κάνει νούμερα... Βεβαίως ο Τούρκος παραγωγός για να είναι σίγουρος βλέπει προσωπικά όλους τους παίκτες και μόνο με το σήμα του θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Για να μη του κάτσει πάλι κάποιος παράξενος... Ροδίτης!




Ο ΑΝΤ1

Η «Φάρμα» αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει στον ΑΝΤ1 και κατάφερε αναπάντεχα να κερδίσει το στοίχημα στην περσινή σεζόν! Το βουκολικό ριάλιτι κέρδισε πολλούς φίλους και επιστρέφει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου αποφασισμένο να κερδίσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές και ανάλογο μερίδιο από την διαφημιστική πίτα! Τα πρόσωπα που θα κόβουν ξύλα και θα μαδούν κοτόπουλα είναι ιδιαίτερα γνωστά, με πρώτο και καλύτερο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που μετά τις μάχες στον πολιτικό του βίο μπαίνει και στο άρμεγμα των αγελάδων!

Στο Star

Από την άλλη στο Star τρίβουν τα χέρια τους με την αποτυχία των άλλων μαγειρικών ριάλιτι, καθώς έρχεται σε λίγες εβδομάδες το μεγάλο τους χαρτί με την τριάδα της επιτυχίας (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς), οι οποίοι μαζεύουν υποψήφιους σεφ σε όλη την Ελλάδα. Οι προαναφερόμενοι που αρνήθηκαν την τεράστια πρόταση του Ιλιτζαλί με τα αμέτρητα μηδενικά στην επιταγή, επιστρέφουν στο κανάλι με το «Master Chef» για να παραδώσουν μαθήματα μαγειρικής και ριάλιτι όπως εκείνοι ξέρουν να...μαγειρεύουν! Αυτά τον Ιανουάριο...


Μυθοπλασία

Στην καυτή τριάδα των ριάλιτι έρχονται να προστεθούν και τα τάλεντ σόου «X Factor» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενώ στο παιχνίδι του ανταγωνισμού μπαίνουν και πέντε δυνατές σειρές μυθοπλασίας που θα χτυπηθούν αλύπητα με τις Μέλισσες, τις... Ελιές και τους Σασμούς. 

Ποιος θα κερδίσει είναι άγνωστο. Το βέβαιο είναι ότι ο έρημος τηλεθεατής δεν θα ξέρει στο τέλος τι να δει και τι να αφήσει. Ας το γυρίσουμε στις ελληνικές ταινίες!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...