A-sosNews

Κοινωνία"

Κερατσίνι: Διέρρηξαν κατάστημα κι έκλεψαν… παγωτά από το ψυγείο!



Διάρρηξη μαγαζιού στο Κερατσίνι, καθώς έξω από αυτό υπήρχαν δύο ψυγεία με παγωτά! Οι δράστες με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, έκαναν τη ζημιά και άρπαξαν τα παγωτά. 

Μάλιστα την ώρα της διάρρηξης και της ληστείας όπως φαίνεται σε βίντεο περνούσε από το σημείο ένα αυτοκίνητο με τους διαρρήκτες να σκύβουν για να κρυφτούν.

«Ένα κατοστάρικο ζημιά για να πάρουν 5 ευρώ. Μπήκαν δύο τύποι μέσα, ξήλωσαν τα ψυγεία, τους μεντεσέδες, έσπασαν ένα τζάμι για να πάρουν 5 γλυκά και χαλάσανε και την κάμερα που έχει 22 ευρώ», δήλωσε στο Mega ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

«Έγινε 05:21 τα ξημερώματα. Το μαγαζί άνοιξε στις 07:00 το πρωί και με ενημέρωσε ο πρωινός υπάλληλος. Είδαμε τις κάμερες και φαίνονται όλα πεντακάθαρα. Δεν μπήκε στην διαδικασία διάρρηξης πόρτας, λουκέτα, συναγερμούς κι όλα, γιατί το μαγαζί είναι φρούριο. Το βρήκε έξω αυτό. Την πόρτα του ψυγείου στράβωσε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...