A-sosNews

Κοινωνία"

SURVIVOR: Τα παράτησε ο Βολικάκης και εγκατέλειψε το παιχνίδι μετά από ολονύκτιο καυγά! Τα κλάματα της Ασημίνας και η αποχώρηση του Χρήστου( 2 βίντεο)

 


Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» επικράτησε ένταση και ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Στην απόφασή του φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο η νύχτα που προηγήθηκε και ο καβγάς που σημειώθηκε στην καλύβα των Διασήμων, με τον παίκτη να γίνεται το επίκεντρο ενός τσακωμού με την Μαρία Αντωνά.


Όπως ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας δεν επιθυμεί να συμμετέχει άλλο στο ριάλιτι: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο 35χρονος παίκτης τόνισε τα εξής: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Ο Χρήστος Βολικάκης έκανε και μία αποκάλυψη για τη φιλία της Ασημίνας και της Χριστίνας Δαλάκα, λέγοντας πως η πρώτη είπε για τη φίλη της: «Αφήστε την να εκτεθεί».
Η απάντηση της Χριστίνας Δαλάκα ήταν πως «αν συνεχιστεί αυτό εγώ θα γυρίσω σπίτι μου», τονίζοντας πως έχει έρθει μόνο για να αγωνιστεί και πως η συγκεκριμένη κατάσταση με το ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα, δεν της αρέσει.

Η Ασημίνα ωστόσο ένιωσε εκτεθειμένη από όσα είπε ο Χρήστος Βολικάκης και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν πολλοί αχάριστοι άνθρωποι κι εγώ ήμουν η πρώτη που έτρεξα όταν ο Χρήστος είχε χτυπήσει το πόδι του, δεν δέχομαι να με δείξει κάποιος με το δάχτυλο».
O μεγάλος καβγάς που προηγήθηκε
Nωρίτερα στο επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν μεγάλο καβγά μέσα στη νύχτα, που ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους μετά το συμβούλιο του νησιού, στο Survivor.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης. Ο Σάββας Γκέντσογλου ανέφερε ότι ο Χρήστος Βολικάκης του μετέφερε ότι η Μαρία Αντωνά οργάνωσε την ψηφοφορία για να βγουν υποψήφιοι ο ίδιος και ο Αλέξης Παππάς.
Η Μαρία Αντωνά αρνούμενη πως έκανε κάτι τέτοιο, ζήτησε τον λόγο από τον Χρήστο. «Μας έχεις μπλέξει όλους, εγώ σε υποστήριξα πολλές φορές. Από το δικό μου στόμα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Χρήστο, εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Τίποτα, ειδικά για τον Σάββα που προσωπικά με τον σύντροφο μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού ο ίδιος επέμεινε πως έτσι έγιναν τα πράγματα, η Μαρία Αντωνά συνέχισε λέγοντας: «Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγεις και από πάνω τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε. Ντροπή σου».
Στην κουβέντα εκείνη την ώρα πήγε να μπει ο Αλέξης Παππάς, με τον Χρήστο Βολικάκη να του λέει: «Θα τα πούμε έξω. Αν μου ξαναφωνάξεις, που δεν μου έχει φωνάξει ούτε ο πατέρας μου, θα τα πούμε έξω, να μιλήσουμε. Αν θες να τα πούμε εκτός παιχνιδιού σαν φίλοι, εδώ δεν έχει νόημα. Προσπαθείς να με βγάλεις τρελό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...