A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Η Βιβή ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και προκάλεσε αντιδράσεις! «Πάρε τον π…λο, μας έχεις πρήξει τα αρ…δια»



Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και απογοητευμένη από την επίδοσή της στο MasterChef 2024 φαίνεται πως είναι η Βιβή. Η 27χρονη παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού έπαιξε στη μονομαχία της Τρίτης αντίπαλη με την Τάνια. Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε για ακόμη μια φορά από τους κριτές για το πιάτο της την έφτασαν στο σημείο να δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει.

«Εκ πρώτης βλέπω μία βελτιωμένη Βιβή στο κομμάτι της εμφάνισης. Ο σολομός έχει παραμαριναριστεί, έχει ξεφύγει, είναι πολύ έντονος. Πάρα πολύ καυτερή και η σάλτσα και σαλάτα από κάτω, που την έχεις μπλέξει με αυτόν τον πουρέ, αφήνει μία δυσάρεστη αίσθηση», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στην παίκτρια του MasterChef.

«Πρέπει να ακούτε τι λέμε και να θυμάστε τι δοκίμασες πριν το στήσεις για να δεις τι θα αλλάξεις», τόνισε ο κριτής του παιχνιδιού, δίνοντας τον πόνο στην Τάνια.

«Πάλι τα έχω κάνει σκατά; Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό. Θα ζητήσω να βγάλω την ποδιά μου τώρα και να φύγω», είπε φανερά εκνευρισμένη και απογοητευμένη η Βιβή στη συμπαίκτριά της, ενώ στο προσωπικό της cue στο MasterChef «έσπασε», τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι δοκίμασε το πιάτο της πριν το παρουσιάσει στους κριτές.

Αφού το συζήτησε με τους συμπαίκτες της, οι οποίοι προσπάθησαν να την μεταπείσουν, η Βιβή σήκωσε το χέρι της και ανακοίνωσε πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το MasterChef.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό, διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου, νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω λίγο πίσω. Από το να με σώζουν οι δοκιμασίες αποχώρησης… δεν έχω βγάλει κάτι καλό και με παίρνει πάρα πολύ από κάτω. Το θέμα είναι να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω», εξομολογήθηκε η παίκτρια ενώπιον κριτών και συμπαικτών.

«Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι, κοντεύει να λιώσει το παγωτό μου. Μας έχει πρήξει τα κα…λα, πάρε τον π…λο να τελειώνουμε ρε φίλε! Πολλή τοξικότητα έχουμε ήδη μέσα στο παιχνίδι», εξερράγη ο Γιάννης, με τη Βιβή τελικά να ηρεμεί και να το ξανασκέφτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...